Terug naar de openingspagina van de RechtenSite.nl Juridische Vacatures voor een juridische baan, bijbaan of werk. Vacature-sites
Merkenbureau voor merkregistratie en merk bescherming
informatie over sponsor worden of advertenties plaatsen
Adverteren op deze juridische website?
Via de RechtenSite.nl uw doelgroep bereiken: juristen, advocaten, notarissen, fiscalisten en rechtenstudenten. Onze pagina's trekken duizenden unieke bezoekers per maand! Informeer nu naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een
banner of advertentie.
juridische vacatures

Juridische vacatures, banen en functies

Juridische vacatures? Op zoek naar een nieuwe vaste of tijdelijke juridische baan of functie op juridisch gebied (vacature fulltime of part-time)?Hieronder staan organisaties waar juristen terecht kunnen voor juridische vacatures. Als advocaat, juridisch medewerker of paralegal in de advocatuur (advocatenkantoor), als jurist bij de overheid (bv. gemeente of provincies), als rechter (in opleiding) of griffier bij de rechterlijke macht of officier van justitie bij het openbaar ministerie, als fiscalist bij een belastingsadvieskantoor, accountancykantoor, schadejurist bij een rechtsbijstandverzekeraar of algemeen jurist in het bedrijfsleven.

Ook juridische vacatures (functies en banen) in het buitenland zijn te vinden op deze sites. Vind ook uw juridische vacature.


Weet u nog een site met juridische vacatures die er niet bij staat of werkt een link niet? Stuur ons dan een e-mail!

Juridische vacatures zijn te vinden op de volgende websites

- Stages in Barcelona
Stageplaatsen beschikbaar voor hogeschool en universitaire studenten die willen genieten van een ervaring dat ze meer bied dan het eigenland.

Amsterdam | UvA Job Board
De vacaturebank voor stages en banen voor UvA-studenten.

Amsterdam | VU Career Center
De faculteit heeft een vacaturebank waar alle bachelor en masterstudenten toegang toe hebben, evenals recent afgestudeerden. Hierin staan stages en startersfuncties op bachelor- en master niveau.

HBO Juristen
Wij zijn een juridisch adviesbureau voor ondernemers, gevestigd in Sittard.

Joblift.nl
Vind eenvoudig 2000 vacatures op het gebied van recht!

Juridische Vacatures.net
Binnenkort de grootste juridische vacature-site van Nederland. Zoeken op functie, rechtsgebied op plaats inclusief de mogelijkheid om je cv achter te laten en recruiters op zoek te laten gaan naar een geschikte functie.

Juridische Vacatures.net
Binnenkort de grootste juridische vacature-site van Nederland. Zoeken op functie, rechtsgebied op plaats inclusief de mogelijkheid om je cv achter te laten en recruiters op zoek te laten gaan naar een geschikte functie.

Maastricht | UM Vacancy board
Het UM Vacancy board is het centrale vacatureplatform voor studenten en alumni van de Universiteit Maastricht. Hier vind je vacatures voor starters en ervaren professionals, stages, bijbanen en vrijwilligerswerk.

Nijmegen | Radboud Universiteit
Actueel aanbod aan stageopdrachten en vacatures.

Rotterdam | Programma EUR
Studeren en stages in het buitenland.

StageHulp.nl
StageHulp is een website voor studenten die op zoek zijn naar een stage of afstudeeropdracht. De site biedt ook sollicitatietips en relevante wet- en regelgeving voor werkzoekenden.

Studenten Uitzendbureau Rotterdam
XL Studenten Uitzendbureau is het slimme uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en starters op MBO, HBO en WO niveau in de regio Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor adhoc aanvragen, parttime dienstverbanden, vakantiekrachten, projecten of (tijdelijke) fulltime opdrachten.

Tilburg | UvT Career Portal
Dé digitale marktplaats voor stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties. Hier brengt Tilburg University haar studenten en werkgevers bij elkaar.

Utrecht | Vacaturebank UU
Diverse juridische stages.

Vacature.beginthier.nl
Dochterpagina van beginthier.nl met vele verwijzingen naar banen en vacaturesites en werving- en selectiebureaus.

YoungCapital - Juridische vacatures
Ben jij op zoek naar interessante vacatures? YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Enkele andere vacaturesites en werving en selectiebureaus:


- Cvbank.nl
Plaats je cv en word zo zelf benaderd door allerlei juridische werkgevers en bedrijven.

Bijbaan.nl
Bijbaan.nl is een nieuwe site, speciaal voor scholieren en studenten. Alle informatie die belangrijk is omtrent bijbanen is op deze site te vinden.

Brunel Legal
Detachering, werving en selectie van juristen en fiscalisten. Veel juridische vacatures voor diverse functies. Ook mogelijkheid om CV te plaatsen of direct te solliciteren naar een baan.

Content Executive
Bij Content Executive kan je terecht:
- voor vaste banen bij gerenommeerde bedrijven door werving en selectie
een functie als interim specialist bij Content Executive waarbij je gedetacheerd wordt bij diverse aansprekende opdrachtgevers
traineeships>
freelance opdrachten.

Content Uitzendbureau
Ook juridische functies. Vooral vacatures voor juridische secretaresses of administratief juridisch medewerkers in het bedrijfsleven waaronder de advocatuur.

Content uitzendbureau
UItzendbureau diverse functies op ieder gebied.

Ebbinge & Company
Recruitment, selection and executive search. Ook op juridisch gebied (legal). Werving, selectie en begeleiding van (juridische) talent en professionals. Diverse juridische vacatures.

Gemeentebanen.nl
Naast algemene functies ook veel juridische vacatures bij de locale overheid.

Graduate professionals
Algemeen recruitment bureau gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van afstudeerders en young professionals met 0 tot 3 jaar werkervaring. Ook legal, juridische banen.

Hudson
Werving en selectie van juridische professionals voor vaste posities, interim en tijdelijke consultancy. Diverse juridische vacatures.

Hudson Jobs
Banensite met juridische vacatures en mogelijkheid om cv online te plaatsen.

Intermediair
Algemene stagebank (ook stages in het buitenland).

Jobnet
Algemene carrièresite voor studenten, starters en (young) professionals, zowel voor HBO als WO niveau.

Laurence Simons
Werving en selectie voor grote buitenlandse advocatenkantoren en juridische afdelingen van multinationals.

Legal Label
Voor juristen:
Als junior jurist van Legal Label kun je aan de slag als paralegal, legal support medewerker, roljurist maar ook in juridische beleids-, advies- en administratieve staffuncties. Legal Label heeft diverse juridische vacatures.

Voor werkgevers:
Legal Label bemiddelt ambitieuze, representatieve, zelfstandige HBO/WO juristen die afgestudeerd zijn of in de eindfase van hun studie zitten.
Legal Label verzorgt de tijdelijke inhuur van junior juristen voor zowel HBO rechten als WO rechten, binnen de overheid, het bedrijfsleven en de advocatuur voor betaalbare en praktische juridische ondersteuning.

Legal People
Werving, selectie en bemiddeling gericht op advocaten.

LegalinFinance.nl
LegalinFinance.nl is de vacaturebank voor juristen werkzaam binnen de financiële wereld.

Maandag
juridisch detacheringsbureau.

NIG Ondernemingsrecht
Vaste en tijdelijke functies als bedrijfsjurist of Legal Counsel bij grote bedrijven.

Purelegal
PureLegal richt zich op hoogwaardige juridische posities voor ervaren juristen.

Recht.nl | Juridische vacatures
Juridische vacatures en mogelijkheid tot aanmelding op wekelijkse vacaturemagazine.

Rechtenstudie.nl
Voor rechtenstudenten in Nederland: Over carriere, stages, buitenland.

Stagemotor.nl
De stagesite voor studenten die een stage of afstudeeropdracht zoeken.

Stageplaza.nl
Stageplaza voor stage en afstudeerplekken.

Stagesite.nl
Algemene Stagesite.

Student & Carrière
Gezamenlijk initiatief van Monsterboard.nl en Nobiles. Op deze website staan stages, vacatures en bedrijfspresentaties voor hbo’ers en academici. OOk allerlei overige informatie voor een succesvolle start van de carrière.

Studentenbaan.nl
Nog meer aanbod bijbanen en stages!

UJG Utrechtse Juristen Groep
Juridische dienstverlener. UJG is op zoek naar getalenteerde ervaren én pas afgestudeerde juristen die hun kennis en ervaring willen inzetten voor hun opdrachtgevers. Zie ook het uitgebreide vacature-overzicht.

Vacature-stream
Bij Vacaturestream.nl worden juridische vacatures, stages en bijbanen direct samengebracht van alle bedrijven, w&s- en uitzendbureaus.

Voxius
Werving, selectie en detachering van juristen in het topsegment. Juridische vacatures van trote bedrijven, advocaten- en notariskantoren en de overheid vallen onder de opdrachtgevers.
Lease a lawyer, legal search.

Young Executive Recruitment (YER)
YER Legal is gespecialiseerd in de werving en selectie van bedrijfsjuristen, advocaten, fiscalisten en kandidaat-notarissen.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
sponsors en advertenties van de RechtenSite.nl


Wilt u ook op deze pagina adverteren? Neem dan contact met ons op.

online studieboeken rechten - juridische boeken bestellen.
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.

Op zoek naar studieboeken?
Kijk op onze boekenpagina met juridische boeken voor de rechtenstudie en -praktijk. Tevens links naar alle juridische boekhandelaars om voordelig en snel online boeken te bestellen. Ook websites om tweedehands studieboeken te kopen en verkopen.
Alle Nederlandse advocatenkantoren en advocaten
Zoek een advocaat of advocatenkantoor nodig in de stad:

Aalsmeer, Aalten, Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Ameland, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Appingedam, Arnhem, Assen, Asten, Baarn, Badhoevedorp, Barneveld, Bemmel, Beneden-Leeuwen, Bennekom, Bergen, Bergen op Zoom, Best, Beuningen, Beverwijk, Biddinghuizen, Bloemendaal, Bodegraven, Bolsward, Borne, Boskoop, Boxmeer, Boxtel, Breda, Breskens, Brielle, Buren, Bussum, Capelle aan den IJssel, Castricum, Coevorden, Cuijk, Culemborg, Delft, Delfzijl, Den Bosch ('s-Hertogenbosch), Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Didam, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Dokkum, Dongen, Dordrecht, Drachten, Driebergen, Dronten, Druten, Duiven, Echt, Ede, Eerbeek, Eindhoven, Elburg, Elst, Emmeloord, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Epe, Ermelo, Etten-Leur, Franeker, Geldermalsen, Geldrop, Geleen, Gemert, Goes, Goirle, Goor, Gorinchem, Gouda, Grave, Groesbeek, Groningen, Haaksbergen, Haarlem, Halsteren, Hardenberg, Harderwijk, Harlingen, Hattem, Heemskerk, Heerde, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hillegom, Hilversum, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand-Sappemeer, Hoorn, Huizen, Hulst, IJmuiden, IJsselstein, Joure, Julianadorp, Kaatsheuvel, Kampen, Kerkrade, Klazienaveen, Krommenie, Langedijk, Leek, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Leusden, Lichtenvoorde, Lichtenvoorde, Lochem, Losser, Maastricht, Malden, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Naarden, Nieuw-Vennep, Nieuwegein, Nijmegen, Nijverdal, Nuenen, Nunspeet, Oisterwijk, Oldenzaal, Ommen, Oosterhout, Oss, Oudenbosch, Pijnacker, Purmerend, Putten, Raalte, Raamsdonksveer, Renkum, Rheden, Rhenen, Rijssen, Roden, Roermond, Roosendaal, Rosmalen, Rotterdam, Schagen, Scheveningen, Schiedam, Schijndel, Schiphol, Sittard-Geleen, Sneek, Soest, Spakenburg, Spijkenisse, Stadskanaal, Steenwijk, Stein, Terneuzen, Terschelling, Texel, Tiel, Tilburg, Twello, Uden, Uithoorn, Ulft, Urk, Utrecht, Vaals, Vaassen, Valkenburg, Valkenswaard, Veenendaal, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlaardingen, Vlieland, Vlissingen, Volendam, Voorburg, Voorschoten, Vriezenveen, Vught, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Weesp, Westland, Wierden, Wijchen, Wijk bij Duurstede, Winschoten, Winterswijk, Woerden, Wolvega, Zaandam, Zaanstad, Zaltbommel, Zandvoort, Zeewolde, Zeist, Zevenaar, Zierikzee, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle.

Zie onze pagina met een overzicht van alle Nederlandse advocatenkantoren.