Terug naar de openingspagina van de RechtenSite.nl Juridische Vacatures voor een juridische baan, bijbaan of werk. Vacature-sites


Juridische boeken Belastingrecht (Fiscaal recht) goedkoop online bestellen en kopen

Belastingrecht (Fiscaal recht) boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Belastingrecht (Fiscaal recht). Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Elsevier Formeel Belastingrecht Almanak
Auteur(s): E. Poelmann, F.H.I.J. Davits, Robert-Jan Koopman
Rechtsbescherming kan niet zonder kennis. De nieuwe Formeel Belastingrecht Almanak 2012 geeft de fiscale professional toegang tot die kennis.

European Tax Law (Engels)
 European Tax Law (Engels)Auteur(s): Ben Terra, Peter Wattel
Dit boek biedt een systematisch onderzoek van de gevolgen voor belasting naar aanleiding van onder meer het EG-verdrag, Europese integratie en het EG-belastingharmonisatiebeleid.

Belastingplichtige in de BTW
Auteur(s): B.G. van Zadelhoff
Deze uitgave gaat over de belastingplichtige in de BTW. Daarbij wordt voornamelijk uitgegaan van de Europese BTW-regels en de in dat verband gewezen jurisprudentie.

Belastingwetten pocketeditie
Belastingwetten pocketeditieAuteur(s): Ch.P.A. Geppaart
De Pocket Belastingwetten is bestemd voor een ieder die met belastingen te maken heeft.

Boom Basics Belastingrecht
Boom Basics BelastingrechtAuteur(s): Renť Niessen, Rosery Niessen-Cobben
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Belastingrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Compendium overdrachtsbelasting
Compendium overdrachtsbelastingAuteur(s): Jaap van Straaten
Dit compendium geeft op beknopte en bondige wijze een volledig inzicht in de heffing van overdrachtsbelasting aan de hand van de per 1 januari 2012 geldende wet- en regelgeving.

Elsevier Belasting cd-rom
Elsevier Belasting cd-romElsevier Belasting cd-rom 201 brengt. Elsevier Belasting Aangifte 2012 en Elsevier Belasting Almanak 2012 samen op ťťn cd-rom.

Elsevier IB almanak
Elsevier IB almanakAuteur(s): W. Buis, S. Stoffer, P.M.F. van Loon
Een overzichtelijke handleiding voor de aangifte Inkomstenbelasting en premieheffing. Met extra informatie over de elektronische winstaangifte.

Elsevier Loon Almanak
Elsevier Loon AlmanakAuteur(s): Kluwer
De loonbelastinggids 2010 Kluwer geeft een duidelijk en praktisch inzicht in alle belangrijke regels van de loonbelasting. Daarbij is bijzondere aandacht geschonken aan de mogelijkheden belastingvrij vergoedingen en verstrekkingen te doen. Maar ook onderwerpen als: wanneer is er sprake van een dienstbetrekking en dus inhoudingsplicht en wanneer niet en ketenaansprakelijkheid komen uitvoerig aan de orde.

Elsevier Pensioen almanak
Auteur(s): Elsevier
Deze almanak geeft een compleet beeld van de gehele pensioenproblematiek. Geschreven door topspecialisten uit de pensioenwereld, belicht vanuit de positie van de adviseur

Fiscaal Recht
Fiscaal RechtAuteur(s): Kluwer
Handig overzicht van alle fiscaal relevante wetswijzigingen per 1-1-2009
Jaaroverzicht van alle relevante fiscale jurisprudentie en beleid uit 2008
Overzicht van toekomstige wetswijzigingen die aanhanging zijn bij het parlement
Overzichtelijk gepresenteerd per belastingrubriek
Kortom: Alle informatie in een handig boekje.

Handboek fiscaal insolventierecht
Handboek fiscaal insolventierechtAuteur(s): Ton Tekstra
Deze bundel begeeft zich op het snijvlak van het materiŽle en formele fiscale recht, het insolventierecht, het burgerlijke recht, het bestuursrecht en het vennootschapsrecht.

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Loonheffingengids
Loonheffingengids Auteur(s): J.W.H. Nietveld, J.H.P.M. Raaijmakers, Ellen van Waaijen
De loonbelasting is een praktische belasting. Werkgevers berekenen Ťn houden de belasting in voor hun werknemers (en spelen daarbij een beetje voor inspecteur).

Praktisch Fiscaalrecht
Praktisch FiscaalrechtAuteur(s): MariŽtte Damen
Praktisch Fiscaalrecht is een heldere eerste kennismaking met het belastingrecht. De kern van het boek is om complexe fiscale materie om te zetten in begrijpelijke taal

Wetgeving toezicht financiŽle markten
Wetgeving toezicht financiŽle markten Auteur(s): Kluwer uitgeverij

Wetteksten FinanciŽle Dienstverlening
Auteur(s): J.E. van den Berg, M.L. de Looze
In deze bundel zijn op overzichtelijke en toegankelijke wijze de meest relevante onderdelen uit de Nederlandse wetgeving betreffende de financiŽle dienstverlening geselecteerd.

ZZP : Handboek voor zelfstandigen
ZZP : Handboek voor zelfstandigenAuteur(s): Tijs van den Boomen
De nieuwe editie van het standaardwerk voor ZZPers, eigen bazen, freelancers, micro-ondernemers en andere zelfstandigen is geheel geactualiseerd met tips voor de belastingaangifte 2012 en de nieuwste wettelijke regelingen.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen