Juridische boeken Europees recht goedkoop online bestellen en kopen

Europees recht boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Europees recht. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

European Tax Law (Engels)
 European Tax Law (Engels)Auteur(s): Ben Terra, Peter Wattel
Dit boek biedt een systematisch onderzoek van de gevolgen voor belasting naar aanleiding van onder meer het EG-verdrag, Europese integratie en het EG-belastingharmonisatiebeleid.

Arbeidswetgeving
Auteur(s): W.L. Roozendaal
Een verzameling van de belangrijkste internationale en nationale wettelijke regelingen over arbeidswetgeving, naast regels die zijn neergelegd in codes en aanbevelingen.

Boom Basics Europees recht
Boom Basics Europees rechtAuteur(s): Fabian Amtenbrink, G.T. Davies, Hans Vedder
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Europees recht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics Internationaal recht
Boom Basics Internationaal rechtAuteur(s): J.M.P.H. Noortmann
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Internationaal recht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Europees recht
Auteur(s): René Barents
Europees recht is een overzichtelijk boek over de juridische aspecten van de Europese Unie die van belang zijn voor de dagelijkse praktijk van de ondernemer of bestuurder

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Law & Society (Engels)
Law & Society (Engels)Auteur(s): Steven Vago
Law and Society geeft een informatieve, uitgebalanceerde en uitgebreide analyse van de wisselwerking tussen recht en maatschappij. Het geeft een overzicht van (internationaal) onderzoek en de lopende debatten en geschillen.

Misleidende (B2B) reclame en vergelijkende reclame
Misleidende (B2B) reclame en vergelijkende reclameAuteur(s): Feer Verkade
De ontwikkeling van het in 1997 Europees opgezette en in 2002 in Nederland geďmplementeerde regime voor vergelijkende reclame toont een breuk met het oude Nederlandse recht.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen