Juridische boeken Notarieel recht goedkoop online bestellen en kopen

Notarieel recht boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Notarieel recht. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Advocatenmemo
Auteur(s): Evelien de Jonge-Wiemans, Marieke van de Lest-van Berkel, Marijke Stevens
Het Advocatenmemo is niet alleen geschikt voor advocaten, maar ook voor deurwaarders, notarissen, bedrijfsjuristen, kortom voor iedereen die met het recht te maken heeft.

Burgerlijk procesrecht
Wettenverzameling van Ars Aequi. Bevat o.a. Landelijk rolreglement, Wet op de rechterlijke organisatie, Wet op de rechtsbijstand, Liquidatietarief, Algemene termijnenwet, Faillissementswet, EEX-verordening, Wetboek van burgerlijke rechtsvordering, Boek 1 Rv (oud), Uitvoeringswet internationale kinderbescherming, Europese betalingsbevelprocedure, Europese executoriale titel voor niet-betwiste schuldvorderingen, Brussel II-bis, EG-betekeningsverordening, Advocatenwet, Gerechtsdeurwaardersweten Wet vorm van de eed

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Rechtspraak Beroepsuitoefening Notaris
Rechtspraak Beroepsuitoefening Notaris Auteur(s): R.J. Holtman, G.J.C. Lekkerkerker, F. Schonewille
Deze bundel geeft een dwarsdoorsnee van rechterlijke uitspraken die zien op (gewenst) notarieel gedrag. Centraal staan de geschreven en ongeschreven normen die de beroepsethiek uitmaken van notarissen en kandidaat-notarissen. Een aantal bekende civielrechtelijke arresten is opgenomen en een groot aantal vaak minder bekende uitspraken van de tuchtrechter.

Rechtspraak personen- en familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht
Rechtspraak personen- en familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrechtAuteur(s): W.G. Huijgen, A.J.M. Nuytinck, Leon Verstappen, e.a.
Deze rechtspraakbundel geeft een zo compleet mogelijk beeld van de relevante rechtspraak op het gebied van het personen- en familierecht in ruime zin, dus inclusief het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht. De bundel onderscheidt zich van andere uitgaven door zijn volledigheid: naast Hoge Raad-uitspraken zijn ook relevante uitspraken van het Europees Hof opgenomen. Voorts is nagenoeg iedere uitspraak voorzien van een bondig commentaar met verwijzingen naar andere rechtspraak en literatuur.

Verzameling Wetgeving Notariaat
Verzameling Wetgeving Notariaat Auteur(s): SDU Uitgevers

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen