Terug naar de openingspagina van de RechtenSite.nl Juridische Vacatures voor een juridische baan, bijbaan of werk. Vacature-sites


Juridische boeken Staatsrecht goedkoop online bestellen en kopen

Staatsrecht boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Staatsrecht. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Beginselen van het Nederlandse staatsrecht
 Beginselen van het Nederlandse staatsrechtAuteur(s): A.D. Belinfante, J.L. de Reede, Laurens Dragstra
Dit boek biedt een overzicht van de belangrijkste leerstukken van het Nederlandse staatsrecht. Deze 17e druk bevat de voornaamste ontwikkelingen daarin van de afgelopen jaren.

Boom Basics Staatsrecht
Boom Basics StaatsrechtAuteur(s): A.W. Heringa
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Staatsrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Canon van het uitgevers- en auteursrecht
Canon van het uitgevers- en auteursrechtAuteur(s): Chris Schriks
Een route van 50 gebeurtenissen en maatregelen die de ontwikkeling van het kopij-, staats-, uitgevers- en auteursrecht heeft doorgemaakt totdat de auteur in 1912 de plaats kreeg die hem als schepper van zijn werk toekwam.

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Praktijkgids Bekostiging Primair Onderwijs
Praktijkgids Bekostiging Primair Onderwijs Auteur(s): Loek van der Kroon, C.A. de Bondt
In de Praktijkgids Bekostiging Primair Onderwijs 2012 wordt de personele en materiŽle bekostiging van het primair onderwijs op een heldere en praktische manier uitgelegd.

Staatsrecht
StaatsrechtAuteur(s): Aalt Willem Heringa, J. van der Velde, Luc Verhey
De elfde druk behelst een substantiŽle herziening van de vorige druk. Het boek is de afgelopen jaren in omvang toegenomen en het staatsrecht wordt uitvoeriger en diepgaander behandeld.

Verzameling Nederlandse Wetgeving -
Verzameling Nederlandse Wetgeving  -Auteur(s): SDU Uitgevers

Waar is de raad van toezicht?
Waar is de raad van toezicht?Auteur(s): Goos Minderman
In dit boek gaat het om de vraag: wat zou de raad van toezicht moeten doen? Waar zou de raad zich op moeten focussen? Anders gezegd: waar zou de raad van toezicht moeten zijn?

Wegwijzer Wabo en omgevingsvergunning
Wegwijzer Wabo en omgevingsvergunning Auteur(s): Jan van den Broek
Dit boek is een handig stappenplan en geeft u een duidelijk beeld van de procedure van vergunningaanvraag tot en met het verlenen van de omgevingsvergunning.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen