Juridische boeken Huurrecht goedkoop online bestellen en kopen

Huurrecht boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Huurrecht. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Boom Basics Huurrecht
Boom Basics HuurrechtAuteur(s): W. Raas, M. van Schie, F.H.J. van Schoonhoven, e.a.
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Huurrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics Internationaal Handelsrecht
Boom Basics Internationaal HandelsrechtAuteur(s): P.L.H. van den Bossche
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Internationaal Handelsrecht en biedt snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics Omgevingsrecht
Boom Basics OmgevingsrechtDit boekje vormt een goede samenvatting van het omgevingsrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. Het omgevingsrecht omvat het ruimtelijk ordeningsrecht, het waterstaatsrecht en het milieurecht. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Booom Basics Omgevingsrecht (E-book)
De Boom Basics bieden snel inzicht in een rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. De Boom Basics zijn het startpunt voor juridische kennis! Dit deeltje biedt de student een ideale mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in het omgevingsrecht.

Hoofdlijnen in het huurrecht
Hoofdlijnen in het huurrechtAuteur(s): A.M. Kloosterman, H.J. Rossel, J.P. van Stempvoort
De behandeling van de diverse leerstukken is welbewust tot hoofdlijnen beperkt. Het boek is geschreven voor hen die zich de beginselen van het huurrecht eigen willen maken.

Huurrecht Bedrijfsruimte
Huurrecht BedrijfsruimteAuteur(s): G.M. Kerpestein
In dit boek komt de regelgeving rondom het huurrecht bedrijfsruimte zeer uitvoerig aan de orde en wordt deze becommentarieerd. De vijfde druk is bijgewerkt tot november 2011

Huurrecht woonruimte
Auteur(s): Jan Sengers, Piet van der Sanden
Acht ervaren juristen behandelen de inhoud en strekking van het huurrecht voor woonruimte in deze toegankelijke, complete en actuele 5e geheel herziene druk.

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Sdu Commentaar Huurrecht - editie
Sdu Commentaar Huurrecht - editie Auteur(s): H.M. Hielkema, G.M. Kerpestein
Sdu Commentaar Huurrecht is een combinatie van een boek en een online uitgave waarin het huurrecht artikelsgewijs wordt becommentarieerd.

Wetgeving Makelaardij en Vastgoed -
Auteur(s): Sdu wettenverzameling
De inhoud is geordend naar de rechtsgebieden privaatrecht, staats- en bestuursrecht, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting, milieurecht, belastingrecht en overig recht. Teneinde het gebruikersgemak te optimaliseren is de pocket uitgerust met margekopjes en een uitvoerig trefwoordenregister.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen