Juridische boeken Merkenrecht goedkoop online bestellen en kopen

Merkenrecht boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Merkenrecht. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Boom Basics Intellectuele eigendom
Boom Basics Intellectuele eigendomAuteur(s): R.W. Holzhauer
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Intellectuele eigendom en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics Verbintenissenrecht
Boom Basics VerbintenissenrechtAuteur(s): B.T.M. van der Wiel
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Verbintenissenrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Jurisprudentie Internetrecht - druk 3
Jurisprudentie Internetrecht - druk 3

Jurisprudentiebundel Merkenrecht
Jurisprudentiebundel MerkenrechtAuteur(s): Geerts
Deze rechtspraakbundel bevat alle uitspraken op merkenrechtelijk gebied van het Hof van Justitie, Benelux Gerechtshof en de Hoge Raad in de periode 1999-2001. De bundel maakt deel uit van een doorlopende reeks. Het doel van deze serie bundels is de gebruiker de beschikking te geven over alle relevante hoge merkenrechtjurisprudentie.

Rechtspraak Intellectuele eigendom
Rechtspraak Intellectuele eigendomAuteur(s): Paul Geerts, P.A.C.E. van der Kooij, Antoon Quaedvlieg
Deze rechtspraakbundel geeft een zo compleet mogelijk beeld van de relevante rechtspraak op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht in ruime zin. De bundel onderscheidt zich van andere uitgaven door zijn volledigheid: naast Hoge Raad-uitspraken zijn ook relevante internationale uitspraken opgenomen. Nagenoeg iedere uitspraak is voorzien van een bondig commentaar met verwijzingen naar andere rechtspraak en literatuur. De lezer is zodoende direct op de hoogte van de informatie die over het desbetreffende onderwerp is verschenen.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen