Juridische boeken Burgerlijk procesrecht goedkoop online bestellen en kopen

Burgerlijk procesrecht boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Burgerlijk procesrecht. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Bewijs
BewijsAuteur(s): H.L.G. Wieten
In deel 3 van de Studiereeks burgerlijk procesrecht wordt het bewijsrecht - een van de belangrijkste onderdelen van de civielrechtelijke procedure - behandeld.

Bijzondere overeenkomsten - Verzekering
Bijzondere overeenkomsten - VerzekeringAuteur(s): Carel Asser, Han Wansink, Nellie van Tiggele-van der Velde
Dit deel is gewijd aan het verzekeringsrecht. De onderwerpen worden in drie delen behandeld: Algemeen, Schadeverzekering en Levensverzekering.

Boom Basics Burgerlijk procesrecht
Boom Basics Burgerlijk procesrechtAuteur(s): E.L. Schaafsma-Beversluis
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Burgerlijk procesrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Burgerlijk procesrecht
Wettenverzameling van Ars Aequi. Bevat o.a. Landelijk rolreglement, Wet op de rechterlijke organisatie, Wet op de rechtsbijstand, Liquidatietarief, Algemene termijnenwet, Faillissementswet, EEX-verordening, Wetboek van burgerlijke rechtsvordering, Boek 1 Rv (oud), Uitvoeringswet internationale kinderbescherming, Europese betalingsbevelprocedure, Europese executoriale titel voor niet-betwiste schuldvorderingen, Brussel II-bis, EG-betekeningsverordening, Advocatenwet, Gerechtsdeurwaardersweten Wet vorm van de eed

Burgerlijk procesrecht
Burgerlijk procesrechtAuteur(s): Henk Snijders, R.B. Gerretsen, A.S. Rueb
Dit boek is primair bestemd voor de Beroepsopleiding Advocatuur van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Handhaving van het consumentenrecht
Handhaving van het consumentenrechtAuteur(s): Ewoud Hondius, G.J. Rijken, e.a.
Preadviezen Nederlandse Vereniging voor Burgerlijk Recht 2009.

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Rechtspraak Burgerlijk procesrecht
Auteur(s): C.J.J.C. van Nispen & A.W. Jongbloed & G.J. Meijer
Rechtspraak Burgerlijk procesrecht

Verzameling Nederlandse Wetgeving -
Verzameling Nederlandse Wetgeving  -Auteur(s): SDU Uitgevers

Wetgeving Burgerlijk Recht -
Wetgeving Burgerlijk Recht -Auteur(s): SDU Uitgevers
Dit boek bevat een op de opleiding van de studie rechten op universitair en hbo-niveau afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Bij de selectie van de opgenomen regelgeving heeft de redactie voor ogen gehad u een zo compleet mogelijke verzameling van wetten en andere regelgeving te bieden op het gebied van zowel het materieel als het formeel burgerlijk recht.

Wetgeving Makelaardij en Vastgoed -
Auteur(s): Sdu wettenverzameling
De inhoud is geordend naar de rechtsgebieden privaatrecht, staats- en bestuursrecht, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting, milieurecht, belastingrecht en overig recht. Teneinde het gebruikersgemak te optimaliseren is de pocket uitgerust met margekopjes en een uitvoerig trefwoordenregister.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen