Juridische boeken Verzekeringsrecht goedkoop online bestellen en kopen

Verzekeringsrecht boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Verzekeringsrecht. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Verzekeringsmaatschappijen
 VerzekeringsmaatschappijenAuteur(s): Albert Zoon, Roland de Kwant, Amanda Korver-Heins
Dit handboek Verzekeringsmaatschappijen biedt helderheid in vraagstukken op het gebied van verslaggeving en toezicht met betrekking tot verzekeringsmaatschappijen

Boom Basics Insolventierecht
Boom Basics InsolventierechtAuteur(s): J. IsraŅl
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Insolventierecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics Verzekeringsrecht
Boom Basics VerzekeringsrechtAuteur(s): R. Feunekes
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Verzekeringsrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Praktijkboek Arbeidsomstandigheden
Praktijkboek ArbeidsomstandighedenAuteur(s): Koen Langenhuysen
Deze bundel ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun werk voor betere arbeidsomstandigheden en een stevig arbo- en verzuimbeleid

Wetgeving toezicht financiŽle markten
Wetgeving toezicht financiŽle markten Auteur(s): Kluwer uitgeverij

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen