Juridische boeken Ondernemingsrecht goedkoop online bestellen en kopen

Ondernemingsrecht boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Ondernemingsrecht. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Boom Basics Mededingingsrecht
Boom Basics MededingingsrechtDit boekje vormt een goede samenvatting van het Mededingingsrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap
Boom Basics Naamloze en besloten vennootschapAuteur(s): J.J.A. Hamers
Dit boekje vormt een goede samenvatting van de Naamloze en besloten vennootschap en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics Verbintenissenrecht
Boom Basics VerbintenissenrechtAuteur(s): B.T.M. van der Wiel
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Verbintenissenrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics Vereniging en stichting
Auteur(s): J.J.A. Hamers
Dit boekje vormt een goede samenvatting van de regels over de Vereniging en stichting en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Handboek onderneming en aandeelhouder
Handboek onderneming en aandeelhouderAuteur(s): Pieter van der Korst, R. Abma, Geert Raaijmakers
In deze bundel wordt de juridische relatie tussen de aandeelhouders enerzijds en de vennootschap, de onderneming en andere belanghebbenden anderzijds in kaart gebracht.

Het Nieuwe Werken
Het Nieuwe WerkenAuteur(s): Mrilet Hollants
Met dit boek, wordt aan de hand van voorbeelden uit de rechtspraktijk, een handvat aangereikt om Het Nieuwe Werken te bevorderen en juridisch in goede banen te leiden.

Inleiding personenvennootschappen
Auteur(s): J.J.A. Hamers, L.P.W. van Vliet
Dit boek behandelt het recht inzake de personenvennootschappen, te weten de maatschap, de vennootschap onder firma en de commanditaire vennootschap.

Jaarrekening MKB
Jaarrekening MKBAuteur(s): A.H. Groot RA, J. Brocke
Deze uitgave is tot stand gekomen op initiatief van SRA. Het is een handleiding voor het samenstellen van jaarverslaggeving van grote, middelgrote en kleine MKB-ondernemingen.

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Koop en verkoop van onroerende zaken
Koop en verkoop van onroerende zakenAuteur(s): W.G. Huijgen
In deze vierde druk zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, jurisprudentie en literatuur rond de koop van onroerende zaken verwerkt.

OR en doelgericht communiceren
OR en doelgericht communicerenAuteur(s): Carla de Bont, Rob Latten
Goede communicatie is meer dan het schrijven van een goede nieuwsbrief of een aantrekkelijke or-pagina op intranet. Dit boek is de complete leidraad voor ondernemingsraden.

PVT Handboek
PVT HandboekAuteur(s): Frans Vink
Werkt u bij een kleine onderneming? En zoekt u een hulpmiddel bij de dagelijkse praktijk van het medezeggenschapswerk? Maak dan gebruik van deze snel toegankelijke vraagbaak.

Recht in bedrijf
Recht in bedrijfAuteur(s): Lydia Janssen
Recht in bedrijf is een inleiding in het recht voor de ondernemer in opleiding op het gebied van het ondernemingsrecht, het goederenrecht, het verbintenissenrecht en het faillissementsrecht.

Rechtspersonenrecht - Overige rechtspersonen
Rechtspersonenrecht - Overige rechtspersonenAuteur(s): Carel Asser, Gunther Rensen, Josť Blanco Fernandez
Dit deel 2-III* uit de Asser-serie behandelt alle andere rechtspersonen dan NV en BV. Ook wordt uitgebreid aandacht besteed aan het recht omtrent kerkgenootschap

Sdu Wettenverzameling ondernemingsrecht
Auteur(s): Bastiaan F. Assink, T.C.B. Homan
De Sdu Wettenverzameling Ondernemingsrecht bevat een op de rechtspraktijk van het ondernemingsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving.

Verzameling Nederlandse Wetgeving -
Verzameling Nederlandse Wetgeving  -Auteur(s): SDU Uitgevers

Wettenverzameling ondernemingsrecht
Wettenverzameling ondernemingsrecht Auteur(s): G.-J. Vossestein, Bob Wessels
Deze wettenverzameling van de SDU bevat een op de rechtspraktijk van het ondernemingsrecht afgestemde selectie wet- en regelgeving. Het boek is bij uitstek geschikt voor advocaten ondernemingsrecht, bedrijfsjuristen, het notariaat en de rechterlijke macht, evenals voor andere adviseurs werkzaam op het terrein van ondernemingsrecht.

ZZP : Handboek voor zelfstandigen
ZZP : Handboek voor zelfstandigenAuteur(s): Tijs van den Boomen
De nieuwe editie van het standaardwerk voor ZZPers, eigen bazen, freelancers, micro-ondernemers en andere zelfstandigen is geheel geactualiseerd met tips voor de belastingaangifte 2012 en de nieuwste wettelijke regelingen.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen