Juridische boeken Gezondheid en letselschade goedkoop online bestellen en kopen

Gezondheid en letselschade boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Gezondheid en letselschade. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Boom Basics Aansprakelijkheidsrecht
Boom Basics AansprakelijkheidsrechtAuteur(s): G.N. van Kooten
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het aansprakelijkheidsrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics Socialezekerheidsrecht
Boom Basics SocialezekerheidsrechtAuteur(s): Joost Heinsius
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Socialezekerheidsrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Gezondheidsrecht en ICT
Gezondheidsrecht en ICTAuteur(s): Sjaak Nouwt, M.C. Ploem, S. Callens
In afzonderlijke hoofdstukken worden toepassingen als regionale informatiesystemen, e-consult en telemonitoring onder de loep genomen.

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

OR en chronisch zieke werknemers
OR en chronisch zieke werknemersAuteur(s): Tamara Raaijmakers
Circa 4,5 miljoen mensen in Nederland hebben een chronische ziekte. Dit boekje biedt een overzicht van zaken die spelen bij chronische ziekte en werk.

Tekst & Commentaar Gezondheidsrecht
Tekst & Commentaar GezondheidsrechtAuteur(s): Bernard Sluijters, Monique Biesaart, G.R.J. de Groot, e.a.
Dit boek bevat een artikelsgewijs commentaar op een groot aantal gezondheidsrechtelijke wetten. Het boek is bestemd voor iedereen die in de praktijk of de studie met de wetten te maken heeft: instellingen, beroepsoefenaars en hun organisaties, overheden, juristen die adviseren, procederen en rechtspreken over gezondheidsrechtelijke onderwerpen, docenten en studenten.

Wettenverzameling gezondheidsrecht -
Wettenverzameling gezondheidsrecht -Auteur(s): Willemien Kastelein, Johan Legemaate, e.a.
De Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht bevat een op de rechtspraktijk van het gezondheidsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Aan de orde komen alle belangrijke thema’s uit het gezondheidsrecht. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor juristen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, beroepsbeoefenaren en managers van gezondheidsinstellingen en beleidsmedewerkers van koepelorganisaties, (zorg)verzekeraars en overheden.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen