Terug naar de openingspagina van de RechtenSite.nl Juridische Vacatures voor een juridische baan, bijbaan of werk. Vacature-sites


Juridische boeken Consumentenrecht goedkoop online bestellen en kopen

Consumentenrecht boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Consumentenrecht. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

* Kiezen, Kopen en Klagen
* Kiezen, Kopen en KlagenAuteur(s): De consumentenbond
Alle vragen en antwoorden voor de consument in een boek. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig heeft voor een succesvolle aankoop, van het keuze proces tot aan de koop toe. U leest hoe u kwaliteit beoordeelt, prijzen het best vergelijkt en welke andere mogelijkheden er zijn om voordelig uit te zijn. Het kan gebeuren dat een product niet in orde is, of niet op tijd word geleverd. Daarom is een apart hoofdstuk gewijd aan problemen n de koop en hoe u die aan moet pakken. U leest over uw rechten en ook welke opties u heeft als u er met de winkelier niet uitkomt en het hogerop moet zoeken.

Boom Basics Consumentenkoop
Auteur(s): S. Tamboer
Dit boekje vormt een goede samenvatting van de regels over de Consumentenkoop (en het consumentenrecht) en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Handhaving van het consumentenrecht
Handhaving van het consumentenrechtAuteur(s): Ewoud Hondius, G.J. Rijken, e.a.
Preadviezen Nederlandse Vereniging voor Burgerlijk Recht 2009.

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Koop en consumentenkoop
Koop en consumentenkoopAuteur(s): P. Klik
In het boek worden de artikelen van de kooptitel (titel 7.1 van Boek 7 BW) weergegeven, gevolgd door een toelichting met voorbeelden en relevante rechtspraak. Aan de orde komen de verplichtingen van de verkoper, gevolgen van niet-nakoming door de verkoper, gevolgen van de niet-nakoming door de verkoper, de verplichtingen van de koper, de consumentenkoop, koop van onroerende zaken (woningen), koop op afbetaling, huurkoop en colportage, de handelskoop, en algemene voorwaarden.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen