Juridische boeken Familierecht goedkoop online bestellen en kopen

Familierecht boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Familierecht. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Boom Basics Erfrecht
Boom Basics ErfrechtAuteur(s): F.W.J.M. Schols
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Erfrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics jeugdrecht
Auteur(s): R. Feunekes

Boom Basics Personen- en familierecht
Boom Basics Personen- en familierechtAuteur(s): M.F.M. van den Berg
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Personen- en familierecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Compendium personen- en familierecht
Compendium personen- en familierechtAuteur(s): S.F.M. Wortmann, Ans van Duijvendijk-Brand
Dit boek biedt een overzicht van het personen- en familierecht. In achttien hoofdstukken worden alle onderdelen van het steeds veranderende Boek 1 van het BW behandeld.

De aangepaste gemeenschap van goederen in verband met echtscheiding
De aangepaste gemeenschap van goederen in verband met echtscheidingAuteur(s): B. Breederveld
Deze bundel richt zich erop inzicht te verschaffen in de gevolgen die de wet aan het bestaan van de huwelijksgemeenschap verbindt indien het huwelijk door echtscheiding wordt ontbonden.

Het huwelijksvermogensrecht
Auteur(s): Kees Kraan, Q.J. Marck
Deze bundel behandelt achtereenvolgens de rechten en verplichtingen van echtgenoten, de wettelijke gemeenschap van goederen en de huwelijkse voorwaarden.

Het verrekenbeding
Het verrekenbedingAuteur(s): Louis Zonnenberg
Dit boek bevat een systematische behandeling van de wijze waarop verrekenbedingen kunnen worden ontrafeld, zodat men tot een goede afwikkeling van een echtscheiding kan komen.

Juridische aspecten van mediation
Juridische aspecten van mediationAuteur(s): Eva Schutte, Jacqueline Spierdijk
Dit boek geeft antwoord op de meest voorkomende vragen die kunnen rijzen over de juridische kanten van mediation. De mediation- en vaststellingsovereenkomst komen aan de orde.

Kluwer collegebundel -
Kluwer collegebundel -Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Memo echtscheiding en alimentatie
Auteur(s): Myriam de Bruijn-Luckers, Onno Ydema, A.R. van Maas de Bie
Alle ontwikkelingen, jurisprudentie en regelgeving, inclusief de internationaal privaatrechtelijke aspecten van een internationale echtscheiding, zijn gebundeld in dit Memo.

Memo echtscheiding en alimentatie
Auteur(s): Myriam de Bruijn-Luckers, Onno Ydema, A.R. van Maas de Bie
Alle ontwikkelingen, jurisprudentie en regelgeving, inclusief de internationaal privaatrechtelijke aspecten van een internationale echtscheiding, zijn gebundeld in dit Memo.

Nederlands internationaal personen- en familierecht
Auteur(s): Fatih Ibili, Th. M. de Boer, Luc Strikwerda
In dit boek wordt het thans geldende Nederlandse internationaal personen- en familierecht in een tiental hoofdstukken beknopt en overzichtelijk in kaart gebracht.

Praktijkgids Mediation - studenteneditie
Praktijkgids Mediation - studenteneditieAuteur(s): G.R.A. Apol, P.C. Houweling- de Bruijn, Linda Reijerkerk
Wat kunt u verwachten van een mediator en bij wie kunt u terecht? In deze gids vindt u de adressen van mediators, de gedragsregels, maar ook de voor- en nadelen van mediation.

Rechtspraak personen- en familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht
Rechtspraak personen- en familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrechtAuteur(s): W.G. Huijgen, A.J.M. Nuytinck, Leon Verstappen, e.a.
Deze rechtspraakbundel geeft een zo compleet mogelijk beeld van de relevante rechtspraak op het gebied van het personen- en familierecht in ruime zin, dus inclusief het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht. De bundel onderscheidt zich van andere uitgaven door zijn volledigheid: naast Hoge Raad-uitspraken zijn ook relevante uitspraken van het Europees Hof opgenomen. Voorts is nagenoeg iedere uitspraak voorzien van een bondig commentaar met verwijzingen naar andere rechtspraak en literatuur.

Wettenverzameling Personen- en familierecht
Wettenverzameling Personen- en familierechtAuteur(s): Paul Vlaardingerbroek, L.Th.L.G. Pellis
Deze wettenverzameling van de SDU bevat een op de rechtspraktijk van het personen- en familierecht afgestemde selectie van nationale wet- en regelgeving en van internationale verdragen en EG-verordeningen. Het is bij uitstek geschikt voor rechters, advocaten, notarissen en andere rechtshulpverleners, alsmede docenten en studenten van hoger en wetenschappelijk onderwijs, terwijl ook buiten het personen- en familierecht werkzame personen met deze verzameling hun voordeel kunnen doen.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen