Terug naar de openingspagina van de RechtenSite.nl Juridische Vacatures voor een juridische baan, bijbaan of werk. Vacature-sites
Merkenbureau voor merkregistratie en merk bescherming
informatie over sponsor worden of advertenties plaatsen
Adverteren op deze juridische website?
Via de RechtenSite.nl uw doelgroep bereiken: juristen, advocaten, notarissen, fiscalisten en rechtenstudenten. Onze pagina's trekken duizenden unieke bezoekers per maand! Informeer nu naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een
banner of advertentie.
Goedkope advocaat of advocatenkantoor in Amsterdam

Advocaat en advocatenkantoren in Amsterdam

Advocatenkantoor in Amsterdam nodig? Amsterdamse advocatenkantoren in een overzicht. Vraag direct de beste tarieven (prijs) aan en vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en betaalbare advocaat in Amsterdam voor uw juridische vragen en kwesties.Vraag nu direct een offerte aan van een aantal locale advocaten. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden in de buurt. Laat u bijstaan door een advocaat of jurist en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van deze specialist.
Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden. De kosten verschillen enorm.

De diensten van een advocatenkantoor zijn nodig als u bijvoorbeeld een echtscheiding of alimentatie wil aanvragen of als u bent ontslagen (op staande voet), of als u zelf een rechtzaak wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen en een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een advocatenkantoor in Amsterdam. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt via ons offerte-formulier.

Advocatenkantoren in Amsterdam


ABC Legal
Adres: Jan Luijkenstraat 92 PR
1071 CT
Omschrijving: ABC Legal biedt naast consultancy en IP-management ook klassieke advocatuurdiensten aan onder leiding van entertainment advocaten met ruime ervaring in het voeren van procedures op het gebied van intellectueel eigendoms-, mediawettelijke- en meer algemene civielrechtelijke vraagstukken.
ABC Legal treedt als advocaat op in incassoprocedures, arbeidsrechtelijke geschillen, huurzaken, kort geding procedures en overige civielrechtelijke bodemprocedures. Daarnaast verzorgt Adam Legal ook procedures bij de Reclame Code Commissie, bij het Commissariaat voor de Media en de Raad voor de Journalistiek.
Rechtsgebieden: Civiel recht in het bijzonder intellectueel eigendom, waaronder auteursrecht, merkenrecht, reclamerecht en meer.

Abeln Advocaten
Adres: Concertgebouwplein 12
1071 LN Amsterdam

Allen & Overy LLP
Adres: Apollolaan 15
1077 AB Amsterdam

Baker & McKenzie Amsterdam N.V.
Adres: Claude Debussylaan 54
1082 MD Amsterdam

Beer Advocaten
Adres: Weteringschans 85-87
1017 RZ Amsterdam

Bergh Stoop & Co
Adres: Leidsegracht 3
1017 NA Amsterdam

BINGH Advocaten
Adres: Stadhouderskade 14a
1054 ES Amsterdam

Boekel De Nerée N.V.
Adres: Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam

Bohler Franken Koppe Wijngaarden advocaten
Adres: Keizersgracht 560-562
1017 EM Amsterdam

Boontje Advocaten Arbeidsrecht
Adres: De Boelelaan 28
1083 HJ Amsterdam

Bricks Advocaten
Adres: Johannes Vermeerplein 11-IV
1071 DV Amsterdam

Bulte Advocaat
Omschrijving: Bulte Advocaat biedt u een duidelijke aanpak van uw zaak tegen een laag tarief. Ik adviseer en voer procedures op het gebied van het civiele recht. Het contractenrecht, ondernemings- en insolventierecht en intellectuele eigendom zijn de speerpunten van mijn praktijk. Ook wat betreft een snelle en efficiënte incasso van uw vordering kan ik u bijstaan. Stel mij geheel vrijblijvend uw vraag op (06) 15 83 87 28 of per mail op info@bulte-advocaat.nl.

Certa Legal Advocaten B.V.
Adres: Keizersgracht 620
1017 ER Amsterdam

Cleerdin & Hamer
Adres: Van der Helstplein 3
1072 PH Amsterdam

Clifford Chance LLP
Adres: Droogbak 1a
1013 GE Amsterdam

CMS Derks Star Busmann N.V.
Adres: Amstelplein 8 a
1096 BC Amsterdam

De Brauw Blackstone Westbroek N.V.
Adres: Claude Debussylaan 80
1082 MD Amsterdam

De Vos & Partners Advocaten
Adres: P Cornelisz Hooftstr 5-11
1071 BL Amsterdam

Dikhoff Van Dongen advocaten
Adres: Kerkstraat 363a
1017 HW Amsterdam
http://www.dikhoffvandongen.nl
Omschrijving: Dikhoff Van Dongen Advocaten is een op de media- en entertainment branche gericht niche kantoor. De advocaten werken voor partijen in de creatieve sector, met name muziek, film, tv, theater en online media. Een wereld waarin zij al decennia verkeren en werkzaam zijn, al dan niet als advocaat. De advocaten kennen de branches die zij bedienen van binnen uit. Met de advocaten Van Dongen, Bos en Dikhoff heeft het kantoor 20 jaar ervaring in strategisch en juridisch adviseren, procederen en contracteren. Zij hebben ruime kennis van het intellectuele eigendom, privacy, ICT recht en het ondernemingsrecht.

DLA Piper Nederland N.V.
Adres: Amstelveenseweg 638
1081 JJ Amsterdam

Donk Advocaten
Adres: Willemsparkweg 34
1071 HG Amsterdam

Donk Advocaten
Adres: Willemsparkweg 34
1071 HG Amsterdam

Fort Advocaten N.V.
Adres: Koningslaan 60
1075 AG Amsterdam

Freshfields Bruckhaus Deringer LLP
Adres: Strawinskylaan 10
1077 XZ Amsterdam

Greenberg Traurig, LLP
Adres: Strawinskylaan 3127
1077 ZX Amsterdam

Hilberts&VanOlden Advocaten
Adres: Herengracht 503
1017BV Amsterdam

Houthoff Buruma
Adres: Gustav Mahlerplein 50
1082 MA Amsterdam

Höcker Advocaten
Adres: Van Eeghenstraat 98
1071 GL Amsterdam

Keizer Advocaten
Adres: Weteringschans 90
1017 XS Amsterdam

Kennedy Van der Laan
Adres: Haarlemmerweg 333
1051 LH Amsterdam

Korvinus Abeln Advocaten
Adres: J.J. Viottastraat 46-48
1071 JT Amsterdam

Lovells LLP
Adres: Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam

NautaDutilh N.V.
Adres: Strawinskylaan 1999
1077 XV Amsterdam

Plasman Advocaten
Adres: Roelof Hartstraat 31
1071 VG Amsterdam

Stibbe N.V.
Adres: Strawinskylaan 2001
1077 ZZ Amsterdam

Van der Steenhoven Advocaten N.V.
Adres: Herengracht 582-584
1017 CJ Amsterdam

Westerpark Advocaten
Adres: Frederik Hendrikstraat 67
1052HL Amsterdam

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Amsterdam en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kosteloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.
disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
sponsors en advertenties van de RechtenSite.nl
Advocaten offertes en tarieven
Tarieven van advocaten

Wilt u ook op deze pagina adverteren? Neem dan contact met ons op.

online studieboeken rechten - juridische boeken bestellen.
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.

Op zoek naar studieboeken?
Kijk op onze boekenpagina met juridische boeken voor de rechtenstudie en -praktijk. Tevens links naar alle juridische boekhandelaars om voordelig en snel online boeken te bestellen. Ook websites om tweedehands studieboeken te kopen en verkopen.
Alle Nederlandse advocatenkantoren en advocaten
Heeft u een advocaat of advocatenkantoor nodig. Direct zoeken en vinden in uw stad:

Aalsmeer, Aalten, Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Ameland, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Appingedam, Arnhem, Assen, Asten, Baarn, Badhoevedorp, Barneveld, Bemmel, Beneden-Leeuwen, Bennekom, Bergen, Bergen op Zoom, Best, Beuningen, Beverwijk, Biddinghuizen, Bloemendaal, Bodegraven, Bolsward, Borne, Boskoop, Boxmeer, Boxtel, Breda, Breskens, Brielle, Buren, Bussum, Capelle aan den IJssel, Castricum, Coevorden, Cuijk, Culemborg, Delft, Delfzijl, Den Bosch ('s-Hertogenbosch), Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Didam, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Dokkum, Dongen, Dordrecht, Drachten, Driebergen, Dronten, Druten, Duiven, Echt, Ede, Eerbeek, Eindhoven, Elburg, Elst, Emmeloord, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Epe, Ermelo, Etten-Leur, Franeker, Geldermalsen, Geldrop, Geleen, Gemert, Goes, Goirle, Goor, Gorinchem, Gouda, Grave, Groesbeek, Groningen, Haaksbergen, Haarlem, Halsteren, Hardenberg, Harderwijk, Harlingen, Hattem, Heemskerk, Heerde, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hillegom, Hilversum, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand-Sappemeer, Hoorn, Huizen, Hulst, IJmuiden, IJsselstein, Joure, Julianadorp, Kaatsheuvel, Kampen, Kerkrade, Klazienaveen, Krommenie, Langedijk, Leek, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Leusden, Lichtenvoorde, Lichtenvoorde, Lochem, Losser, Maastricht, Malden, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Naarden, Nieuw-Vennep, Nieuwegein, Nijmegen, Nijverdal, Nuenen, Nunspeet, Oisterwijk, Oldenzaal, Ommen, Oosterhout, Oss, Oudenbosch, Pijnacker, Purmerend, Putten, Raalte, Raamsdonksveer, Renkum, Rheden, Rhenen, Rijssen, Roden, Roermond, Roosendaal, Rosmalen, Rotterdam, Schagen, Scheveningen, Schiedam, Schijndel, Schiphol, Sittard-Geleen, Sneek, Soest, Spakenburg, Spijkenisse, Stadskanaal, Steenwijk, Stein, Terneuzen, Terschelling, Texel, Tiel, Tilburg, Twello, Uden, Uithoorn, Ulft, Urk, Utrecht, Vaals, Vaassen, Valkenburg, Valkenswaard, Veenendaal, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlaardingen, Vlieland, Vlissingen, Volendam, Voorburg, Voorschoten, Vriezenveen, Vught, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Weesp, Westland, Wierden, Wijchen, Wijk bij Duurstede, Winschoten, Winterswijk, Woerden, Wolvega, Zaandam, Zaanstad, Zaltbommel, Zandvoort, Zeewolde, Zeist, Zevenaar, Zierikzee, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle.

Zie onze pagina met een overzicht van alle Nederlandse advocatenkantoren.